Polestar dezvăluie mai multe detalii despre primul său SUV, care urmează să fie lansat în 2022

Producătorul de vehicule electrice a publicat o imagine oficială cu noul Polestar 3, oferind mai multe detalii clare despre dimensiunile generației viitoare. Modelul premium va fi asamblat la uzina Volvo din Carolina de Sud, SUA, alături de Volvo XC90, reprezentând prima incursiune a companiei în segmentul SUV-urilor.

„Polestar 3 este planificat să fie lansat în 2022 ca un SUV electric premium de performanță, care va defini aspectul viitoarelor modele electrice din gamă. Va fi, de asemenea, primul vehicul Polestar care va fi construit în America”, a anunțat directorul executiv al companiei, Thomas Ingenlath.

La începutul acestui an, Ingenlath a declarat pentru Autocar că noul model va dispune de două rânduri de scaune în loc de trei și că vor exista două versiuni de motorizare scoase la vânzare. Specificațiile tehnice aprofundate nu au fost încă dezvăluite, însă  Polestar a spus că modelul 3 va fi mai puternic decât succesorul XC90 înrudit. 

Compania își propune să lanseze câte un model nou în următorii trei ani, în speranța că-și va extinde producția la 30 de piețe globale până în 2023. De asemenea, se așteaptă la vânzări de până la zece ori mai mari, de la 29.000 în 2021 la 290.000 până în 2025. Polestar 3 va avea o dezvăluire completă anul viitor, înainte ca livrările europene să înceapă în primul trimestru al anului 2023. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>