Polestar a publicat primele informații și imagini cu noul concept electric O2

Producătorul suedez a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul concept electric O2, o decapotabilă cu plafon retractabil de tip hard top, derivat din conceptul Precept, pe care suedezii l-au prezentat anul trecut și despre care se spuneau că va da naștere unui nou model de serie. Conceptul dezvăluit de Polestar este o decapotabilă cu 4 locuri, cu zero emisii, care înlocuiește o parte dintre aspectele estetice ale Precept. 

Proiectat într-un design minimalist, interiorul dispune de un ecran central care măsoară 15 inci, un instrumentar de bord digital și o dronă montată în partea din spate care, după cum anunță producătorul, operează la viteze de până la 90 km/h, chiar și atunci când mașina este în mișcare. Înregistrările video pot fi ulterior editate chiar de pe ecranul central al mașinii. Reprezentanții Polestar nu au anunțat încă intenția de a produce în serie noul concept, sursele sugerând că marca testează reacția pieței la concept înainte de a lua o decizie finală.

Polestar ia în serios sustenabilitatea, motiv pentru care O2 folosește poliester reciclat ca bază a tuturor materialelor maleabile din interior, inclusiv spumă, adeziv, fibre tricotate 3D și laminate nețesute. Utilizarea unui singur material reduce greutatea și risipa, fiind un pas mai aporape către o circularitate mai bună, potrivit reprezentanților. Când durata de viață a mașinii se termină, Polestar etichetează diferitele clase de aluminiu utilizate în cabină pentru a fi reciclat mai eficient, păstrându-și proprietățile.  

Sursă: motortrend.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>