Peugeot serbeaza 210 ani de la infiintare

Anul acesta, producatorul francez de automobile implineste 210 ani de la infiintare. Printre numeroasele modele lansate de-a lungul timpului, versiunea Peugeot 508 GT face parte din categoria vehiculelor care s-au remarcat prin stilul lor inconfundabil. 

In ceea ce priveste designul, sedanul se remarca prin lipsa ramelor din dreptul geamurilor, caracteristica specifica modelelor coupe. Cu toate acestea, vehiculul poate crea neplaceri pentru persoanele care au peste 1,80 m si o greutate peste media, din cauza faptului ca accesul la volan sau pe locurile din spate este mai restrans.

Adoptand un design diferit in interior, prin inlocuirea volanului cu unul de dimensiuni mai mici, instrumental digital ajunge la 12,5 inci si iese mai bine in evidenta. Consola centrala limiteaza spatiul din fata, insa soferul beneficiaza de un scaun cu sustinere laterala, reglabil, electric, avand si optiunea de masaj. 

Noul Peugeot 508 dispune de un motor diesel de 2.0 litri care produce o putere de 180 CP, distribuita prin cutia automata cu opt trepte si ajunge la un consum mediu de 7 litri pentru 100 de km. Totodata, vehiculul este dotat cu un Cockpit Amplify avand cele doua ambiante personalizate BOOST si RELAX ofera un confort la nivel vizual prin vizuala, reglarea intensitatii luminii abientale, la nivel auditiv, prin setarile ambiantei muzicale si la nivel tactil, prin scaunele dotate cu functia de masaj multipunct. 

Pretul noului model variaza in functie de optiunile prezentate, varianta diesel de 130 CP, poate fi cumparata de la 24.633 euro cu TVA, in timp ce varianta pe benzina de 180 CP poate fi achizitionata de la 28.322 euro cu TVA.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>