Peugeot Rifter noul model electric din gama grupului PSA

Producatorul francez lanseaza o noua versiune electrica din gama sa de utilitare usoare, conceptul fiind gandit pentru o masina de familie spatioase si practica care sa inlocuiasca modelele SUV. 

Rifter s-a inspirat din modelului Partner, fiind disponibil in doua variante de caroserie: standard cu 4.40 metri lungime sau long cu 4.75 metri lungime. Totodata, poate fi configurat cu cinci sau sapte locuri, in functie de preferintele clientilor. 

Modelul este construit pe platforma EMP-2 si dispune de un motor electric care genereaza 136 CP. De asemenea, vehiculul are inclus pachetul de baterii de 50 kWh, la fel ca in cazul set-up-urilor folosite de majoritatea vehiculelor electrice ale grupului francez. Astfel, motorul Blue HDi este suficient de rapid pentru nevoile celor mai multi oameni si poate accelera de la 0 la 100 kmh in 11.2 secunde, avand o viteza maxima de 135 kmh.

In ceea ce priveste designul exterior, nu sunt vizibile modificari majore fata de restul versiunilor cu ardere interna, insa la interior se poate observa ca in zona consolei centrale au fost pozitionate cutia de viteze si schimbatorul. Modelul vine cu o noua optiune si este oferit cu un bord digitala si un display de 10 inci, situat deasupra consolei. 

Noul Peugeot Rifter este produs in Spania, iar primele livrari sunt prevazute pentru a doua jumatate a anului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>