Peugeot nu intentioneaza sa se intoarca in Statele Unite

La scurt timp dupa ce fuziunea dintre FCA si PSA, finalizata la inceputul acestui an, producatorul a anuntat ca va oferi fiecarei marci din portofoliul sau „sansa de a reusi”. Cu toate acestea, este foarte posibil ca acest plan sa nu includa o revenire pe piata americana. 

Saptamana trecuta, Larry Dominique a fost numit seful companiei Alfa Romeo din America de Nord. Potrivit unui nou raport, acest lucru ar putea semnala sfarsitul initiativelor de a reintroduce marca Peugeot pe piata americana. 

„Avand in vedere ca Stellantis ocupa o pozitie puternica pe piata din SUA, ne vom concentra mai mult asupra marcilor deja existente”, a declarat un purtator de cuvant al grupului Stellantis. Acest lucru inseamna ca, cel mai probabil, initiativa de a reintroduce marca  Peugeot in America ar putea fi abandonata, desi nimic nu este inca oficial. 

 „Acesta este motivul pentru care Larry va dezvolta Alfa Romeo pe aceasta piata.” Primii pasi din planul Peugeot de revenires s-au concentrat pe platforma de partajare auto Free2Move. Sub controlul lui Larry Dominique, se asteapta ca marca sa lanseze două noi crossover-uri in America si sa-si sporeasca semnificativ vanzarile.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>