Peugeot 308 Wagon va debuta pe 18 martie

O noua generatie Peugeot 308 va debuta luna aceasta, pe 18 martie, aducand tehnologii noi, motoare performante si un nou logo. Pe baza imaginilor spion obtinute de Kolesa.ru, ca baza pentru noilor desene virtuale, viitoarea generatie prezinta o serie de modificari care ii ofera un design frontal mai modern, cu lumini LED care se extind pe bara de protectie. 

Modelul primeste un aspectul distinctiv, iar cele trei dungi vor fi poziționate in  jurul unei grile masive, decorata cu noul logo. Cu toate ca imaginile nu redau acest lucru, Peugeot a confirmat deja ca noul generatie 308 va fi primul model care o va purta. 

Designul din spate nu prezinta modificari semnificative fata de actualul 308 SW, dar beneficiaza de o actualizare a stopurilor si a barei de protectie. Vehiculul se va deplasa pe arhitectura EMP2 a companiei, avand un grup de propulsie hibrid plug-in care depaseste gama cu cei 225 CP. 

Totodata, se vehiculeaza ca o noua versiune robusta, inspirata de off-road, a noului 308 va fi dezvaluita mai tarziu, in timpul ciclului de viata al modelului ca rival al modelului Ford Focus Active.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>