Peugeot 208 si 2008 sunt cotate ca fiind cele mai vandute modele in Europa

Stellantis a demonstrat un parcurs excelent dupa infiintarea sa oficiala la inceputul acestui an. In prezent, Stellantis este cel mai mare producator de automobile din Europa, avand in vedere numarul vanzarilor din primele doua luni ale anului. 

Producatorul a livrat un total de 480.888 de autoturisme si vehicule comerciale usoare in cele 30 de tari europene pe care organizatia le urmareste. In schimb, grupul Volkswagen a vandut 452.400 de vehicule de la toate marcile sale, oferindu-i lui Stellantis un avantaj de aproximativ 28.500 de vehicule in plus in lunile ianuarie si februarie. 

Este de mentionat faptul ca Volkswagen isi pastreaza pozitia de top in vanzari si este inaintea lui Stellantis cu 419.855 de unitati vandute. Se pare ca cele 103.644 de vehicule comerciale usoare ale noului producator au fost suficiente pentru a compensa vanzarile mai mici de autoturisme. 

Peugeot a avut o contributie semnificativa la rezultatele extraordinare inregistrate de Stellantis. In februarie, cele doua modelele au fost cele mai bine vandute de pe continent, 208 situandu-se in top cu 18.351 de unitati, urmat de crossover-ul din 2008 cu 16.845 de livrari. Volkswagen Golf a fost al treilea, urmat de Renault Clio si Toyota Yaris. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>