Pentru a doua lună consecutiv, Dacia Sandero primește titlul de cea mai vândută mașină din Europa

Dacia Sandero se situează pe prima poziție în clasamentul vânzărilor de mașini la nivel european în luna august, însă modelul românesc a atins o performanță similară și în luna iulie, atunci când depășea modelele Volkswagen Golf și Toyota Yaris.

În august, Dacia Sandero repetat performanța, obținând titlul de cea mai vândută mașină din UE pentru a doua lună consecutiv. Potrivit rapoartelor oferite de Jato Dynamics, care include rezultate din cele 27 state membre al Uniunii Europene, pe continent s-au comercializat peste 14.950 de unități, cu 8% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.

În iulie, locul doi a fost ocupat de Volkswagen Golf, care a înregistrat 13.664 de unități vândute, reprezentând o scădere de 38%, iar locul trei a fost completat de Toyota Yaris cu 12.594 de exemplare. Tot din gama de mașini Dacia, modelul Duster a ocupat locul 4. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>