Opel lucreaza la o versiune actualizata a modelului Grandland X

Se pare ca noul Grandland X prezinta un design frontal complet nou. Avand un aspect inspirat de conceptul Mokka, versiunea actualizata dispune de o grila inferioara mai mare si de una superioara, semnificativ mai mica. 

Momentan, nu se pot spune prea multe despre modificarile de design ale SUV-ului actualizat, insa din fotografiile spion, se poate observa o noua estetica a LED-urilor de zi. Ca o nota laterala, doar oglinda soferului pare sa fie pliata, un lucru neobisnuit avand in vedere ca oglinzile pliabile electric fac parte din echipamentul standard al Grandland X. 

Totodata, masina va fi oferita in noi culori exterioare si va prezenta un nou design al jantelor, iar, o serie de  mici modificari in interiorul cabinei sunt, de asemenea, foarte probabile. 

Versiunea va fi oferita in continuare cu o selectie de motoare turbo pe benzina si diesel pentru a acoperi nevoile tuturor. Producatorul german va pune la dispozitia cumparatorilor si o versiune plug in hibrid care dezvolta 300 de cai putere ce se asteapta a castiga multi simpatizanti in randul soferilor. Informatii suplimentare urmeaza sa fie dezvaluite in viitorul apropiat.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>