Opel lanseaza o versiune electrica a coupe-ului sportiv Manta A din anii ’70

Manta EV, denumit oficial Manta GSe Elektromod, este versiunea electrica bazata pe coupe-ul sportiv Manta A din 1970. Producatorul german a demarat un program de electrificare de amploare, astfel ca o parte dintre modelele sale, printre care Corsa-e si Mokka-e, au ajuns deja in reprezentele companiei. 

Nu se cunosc suficiente detalii despre noul vehiculul reinventat, insa imaginile redau, dincolo de estetica in stil retro, partea frontala renovata complet. Totodata, Opel promite „o cabina complet digitalizata”, sugerand o configurare similara cu cele de pe masinile de productie actuale ale Vauxhall. Alaturi de designul frontal „Vizor” de la Opel-Vauxhall, vehiculul obtine faruri noi LED si o grila cromata. 

Porducatorul german sustine ca „cu un motor electric durabil si fara emisii, Opel Manta devine acum nemuritoare si independenta in ceea ce priveste piesele de schimb”. 

„Designul simplist si sculptural de acum o jumatate de secol se potriveste perfect cu filosofia Opel de astazi” a mai adaugat acesta. Mai multe detalii vor aparea odata cu dezvaluirea completa a noii versiuni, in urmatoarele luni. Clientii asteapta ca Opel sa-si faca cunoscuta intentia cu privire la o posibila linie de productie, insa cel mai probabil, noul Manta EV va fi disponibil in editie limitata. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>