Opel Grandland Facelift 2022 vine cu modificări substanțiale

În toamna anului trecut, producătorul auto și-a revizuit crossover-ul subcompact Crossland însă acum este rândul fratelui său mai mare să primească o nouă identitate vizuală. Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, noul Grandland a fost supus unor schimbări destul de mari, atât la interior, cât și la exterior. 

La nivel vizual, modelul adoptă noul design al grilei Vizor de la Opel, văzut pe Corsa supermini și crossover-ul Mokka. În plus, vehiculul beneficiază de tehnologia farurilor cu matrice LED împrumutată de la modelul Insignia și de o vizibilitate îmbunătățită prin adăugarea unui sistem de viziune nocturnă, având încorporat o cameră cu infraroșu capabilă să detecteze oameni și animale cu până la 100 de metri în față. 

La interior, Crossland primește un tablou de bord revizuit pentru noua configurație cu ecran dublu. Aspectul afișajului alăturat este similar cu cel întâlnit pe Mokka, iar referitor la versiunile mai scumpe, clienții pot alege ecranul tactil de 10 inci pentru sistemul de infotainment. La o privire mai atentă, schimbătorul de viteze pentru transmisia automată capătă o formă mai puțin voluminoasă decât modelul anterior, oferind cabinei un aspect modern. 

Opel adaugă mai multă tehnologie prin introducerea unei camere de 360 de grade și a unui control automat al vitezei de croazieră, cu condiția ca mașina să fie echipată cu o cutie de viteze automată. Mai mult, crossover-ul actualizat este oferit cu asistent automat de parcare pentru a direcționa și ieși vehiculul și cu menținerea activă a benzii. 

Producătorul auto nu a oferit încă detalii cu privire la sistemele de propulsie, însă, după cum puteți vedea, versiunea prezentată este mai mult decât un hibrid plug-in. Opel spune că va lansa mai multe detalii vara aceasta.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>