Oficialii grupului Renault au dezbătut detaliile următoarei generații Duster la București

Reprezentanții oficiali ai grupului Renault, printre care și șeful mărcii, Denis le Vot, s-au întâlnit săptămâna trecută la București, pentru a pune la punct detaliile următoarei generații Duster, explicând totodată cum se împacă siguranța cu reducerile de costuri, potrivit informațiilor oferite de Economica.net.

În cadrul unei discuții purtate cu jurnaliștii, oficialii mărcii au explicat modul în care a fost gândit nivelul de siguranță al mașinilor Dacia pentru a respecta ideea de dotări „esențiale”, care a luat locul cuvântului „low-cost”, definitoriu pentru portofoliul de vehicule al mărcii. 

Mai exact, după preluarea mărcii românești de către grupul Renault, primele modele Dacia ținteau titlul de cele mai ieftine mașini de pe piața europeană, motiv pentru care strategia producătorilor continuă, montând pe mașinile sale doar acele sisteme „esențiale”, care sunt neapărat necesare clienților, pentru a putea menține prețul final sub cel al concurenților.

În contextul în care unii români au declarat că mașinile Dacia sunt mai puțin sigure decât alte vehicule de pe piață, remarcile par să fie susținute și de rezultatul obținut de modelele Logan și Sandero la testele EuroNCAP ,când au primit doar două stele. Pentru a explica acest lucru, oficialii au declarat că „în privința siguranței, cea pasivă este la nivelul maxim”.

„Dacia nu folosește o platformă ieftină de clasă B, ci una modernă, aceeași cu a lui Clio. Cât despre sistemele ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), noi suntem Dacia, deci suntem definiți de esențial. Avem o mulțime de sisteme de asistență, dar nu pe toate. Le omitem intenționat pe cele care nu sunt neapărat necesare, precum cel de menținere pe banda de circulație. Ele vor fi montate atunci când legislația o va cere. Le avem pe toate la Renault”.

Sursă: economica.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>