O serie de imagini neoficiale cu viitorul Lexus NX au ajuns pe internet

Un clip video cu noua versiune Lexus NX a ajuns in mediul online, chiar inaintea debutului oficial care ar trebui sa aiba loc in perioada urmatoare. Compania introduce noii generatii o serie de imbunatatiri estetice, dar si un nou sistem de propulsie plug-in hybrid.

Efortul producatorul japonez de a tine ascuns noul Lexus NX de ochii lumii a fost in zadar, un videoclip de dimensiuni relativ scurte a fost postat mai repede pe internet, dezvaluind un SUV reinnoit in intregime. La scurt timp, materialul a fost sters de pe Youtube, insa nu inainte sa fie distribuit pe Streamable, fiind disponibil si in momentul de fata. 

Liniile dinamice, specifice noului design al brand-ului, au fost pastrate si sunt accentuate de grila frontala de dimensiuni mari. Farurile LED si stopurile sunt unite de banda luminoasa care vine in completarea pachetului exterior, iar la interior, instrumentarul de bord digital, consola centrala si display-ul formeaza sistemul generos multimedia. 

Cu siguranta, pasagerii vor fi incantati de materialele folosite si de finisaje de inalta calitate. Potrivit zvonurilor, noua generatie se bazeaza pe arhitectura premium a companiei Toyota, astfel ca SUV-ul va fi echipat cu cele mai noi sisteme de asistenta si tehnologie de conectivitate.

Exteriorul nu prezinta diferente extrem de vizibile fata de modelul actual, insa exista unele modificari ce trebuie mentionate. LED-urile sunt acum integrate in farurile principale, cu scopul de a oferi partii frontale un design mai aerisit. Grila axului a ramas la fel de mare si prezinta un nou model cu ornamente verticale. In ansamblu, Lexus a abordat un design mai ascutit, fara sa se indeparteze  prea mult de aspectul original. 

La interior, Lexus este intru-totul reinventat. Noul model a renuntat la touchpad-ul clasic si vine cu un ecran tactil de dimensiuni mari. Exista comenzi separate pentru setarile climatice, alaturi de butonul rotativ destinat modurile de conducere. Din imagini se poate observa ca modelul dispune de incarcare fara fir, are in componenta sa un afisaj head-up si un schimbator de viteze mai compact. In schimb, se pare ca Lexus a renuntat la ceasul analogic. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>