O serie de elementele estetice ale conceptului BMW XM vor fi preluate și de alte modele din portofoliu

Șeful BMW a anunțat oficial că o parte dintre elementele de design ale conceptului XM vor fi preluate și de alte modele din gama brand-ului german, inclusiv grila iluminată. Noul BMW XM a fost dezvăluit la începutul lunii decembrie, descris de producător ca fiind un SUV de sine stătător al diviziei M și al doilea model de sine stătător M după M1. Versiunea de serie urmează să debuteze în cursul lui 2022, primind titlul de cea mai puternică mașină produsă vreodată de BMW. 

Modelul de generație viitoare se va poziționa în partea superioară a gamei, depășind versiunile X5 M și X6 M la capitolul performanțe. Conceptul primește un sistem de propulsie plug-in hybrid, care va integra un motor V8 twin-turbo și o unitate electrică, dezvoltând o putere totală de 750 CP și un cuplu de 1.000 Nm. 

Producătorul auto spune că modelul de serie nu se va îndepărta prea mult de conceptul inițial în ceea ce privește designul, însă, spre nemulțumirea unora, o parte dintre elementele estetice vor fi preluate și de alte modele din gamă. Pe lângă grila iluminată, vom vedea mai multe faruri faruri poziționate în spatele suprafețelor din sticlă cu tentă fumurie. 

„Există ceva ce vrem să păstrăm pe modelul de serie și, de asemenea, există ceva ce definește noul limbaj al luxului, nu numai pentru divizia M, ci și pentru BMW”, a explicat Frank van Meel ziariștilor. Șeful diviziei a susținut, de asemenea, că noul concept s-a consolidat la cererea clienților săi care vor un SUV similar cu Lamborghini Urus și Mercedes-AMG G63 la categoria performanțe. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>