Noul Volkswagen Taigo va ajunge curând pe drumurile europene

Noul model compact, bazat pe SUV-ul T-Cross, a fost deja lansat în Brazilia sub denumirea de Nivus, însă se așteaptă să apară și pe piața europeană, cândva în acest an. Volkswagen Taigo se aseamănă cu T-Cross, model deja comercializat în vestul Europei, însă adoptă un design mai sportiv față de fratele său.

Viitoarea generație se deplasează pe aceeași platformă MQB A0 pe care a dezvăluit-o Taigun în India, la începutul acestui an.  În plus, printre modificările noului model, se numără o linie de acoperiș mai mică, în stil coupé, dar și dimensiuni puțin mai mari. 

Lansarea europeană a fost confirmată cu puțin timp înainte ca producătorul german să dezvăluie numele european, urmând ca debutul oficial să aibă loc în al patrulea trimestru al anului. Se pare că imediat după lansare, Volkswagen intenționează să introducă pe piață o versiune facelift a SUV-ului T-Roc de dimensiuni mari.

Nirvus, echivalentul versiunii europene este primul model brazilian cu control automat al vitezei de croazieră și cu funcție de frânare de urgență automată. Caracteristicile sale includ intrarea fără cheie, șase airbag-uri, detector de somnolență al șoferului și un tablou de bord digital de ultimă generație. 

Producătorul nu a oferit încă specificații tehnice, însă a declarat anterior că mașina va fi oferită în Europa cu „motoare TSI economice”, ceea ce înseamnă că nu vor exista opțiuni Diesel. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>