Noul Volkswagen Aero-B va fi un rival de temut pentru mașinile Tesla

După lansarea SUV-ului ID 5, care va avea loc mai spre sfârșitul acestui an, producătorul german își va îndrepta atenția asupra dezvoltării unei versiuni de producție a conceptului ID Vizzion, model programat pentru debut în 2023. 

Specialiștii de la Autocar spun că noul Volkswagen Aero-B, care ia forma unui „Passat electric” va reprezenta un rival de temut pentru liderii de pe piața electrică, precum Tesla Model 3 și Polestar 2. Noul vehicul va fi disponibil mai întâi sub formă de salon, însă ulterior, producătorul va introduce o versiune mai mare, bazată pe conceptul ID Space Vizzion. 

Noul model ID va avea la bază arhitectura Volkswagen MEB de dimensiuni complete și va prelua de la modelul ID 4 gama de propulsoare cu tracțiune spate. Totodată, o versiune GTX este așteptată mai târziu, în intenția producătorului de a oferi gamei ID un plus de performanță. 

Șeful departamentului de cercetare și dezvoltare, Frank Welsch, a declarat anul trecut că versiunea GTX vine echipată cu cea mai mare baterie disponibilă până acum, despre care se crede că are o capacitate de 84 kWh. Bateriile mai mici preluate de la alte modele de identificare, variind de la 58kWh la 77kWh, vor fi fără îndoială disponibile. 

Sursă foto: electrive.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>