Noul Vauxhall Combo-e Life vine cu o autonomie de 280 kilometri

Noua versiune complet electrică a modelului MPV Combo Life va apărea în reprezentanțele companiei începând cu această toamnă, promițând o autonomie de până la 280 kilometri. Camioneta oferă acum șapte locuri și împarte aceeași arhitectura EV CMP cu Vauxhall Corsa-e și Peugeot e-208. 

Pe lângă motorul electric de 134 CP montat pe puntea din față, bateria Combo-e de 50 kWh oferă o autonomie certificată WLTP și este compatibilă cu încărcarea rapidă de 100 kW, astfel încât să poată fi reîncărcată la o capacitate de 80% în doar 30 de minute. 

Versiunea pentru pasageri este disponibilă în formă standard cu cinci sau cu șapte locuri, iar cele două versiunile comerciale dispun de un compartiment cu o capacitate de încărcare de 3800 de litri, respectiv 4400 de litri. Ambele sunt prevăzute pentru a transporta sarcini de până la 800 kg și pentru a remorca greutăți de până la 750 kg. Autoutilitara mai lungă este disponibilă, de asemenea, în formă de cabină cu patru locuri. 

Vehiculul este al doilea monovolum electric al companiei după autoutilitara Vivaro-e Life, iar potrivit reprezentanților companiei, o nouă versiune electrică a furgonetei Movano este așteptată mai târziu în acest an, însă nu va fi oferită cu versiunea Life.

Toate modelele Combo-e vor fi echipate standard cu un ecran tactil mai mare de 8.0 inci, dar și cu alte opțiuni suplimentare, printre care se numără și posibilitatea de conectare la smartphone. Cifrele nu au fost încă confirmate, însă ar putea avea un preț de pornire de aproximativ 29.000 de euro în grant auto. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>