Noul Tesla Cybertruck primeste forma finala

Tesla Model X are un design nou si este pregatit sa infrunte concurenta puternica la momentul lansarii. Se pare ca Elon Musk a oferit recent un update pe marginea dezvoltarii mult asteptatului Tesla Cybertruck. 

Potrivit producatorului, acesta se arata multumit de designul final al vehiculului, insa unii din interiorul industriei si-au exprimat ingrijorarea legata de faptul ca, in starea sa actuala, camionul nu ar oferi suficienta protectie impotriva impactului pietonal pentru a fi vandut in Europa. 

Noul Cybertruck este cel mai radical model produs de Tesla pana in prezent, avand un design neobisnuit si o capacitate de incarcare de 2.830 de litri. Cybertruck are integrate powerpoint-uri de 120 si 240 volti, transformandu-l intr-un fel de mini centrala mobila. De asemenea, dispune de un compresor de aer la bord, ceea ce il face ideal pentru excursii de camping sau santiere. 

La un pret de aproximativ 40.000 de dolari, modelul Tesla va fi o versiune destul de competitiva pe piata pick-up-urilor, insa cumparatorii acestui segment de masini sunt cei care trebuie convinsi daca mizeaza pe succes. 

Avand in vedere declaratiile si postarile recente ale lui Musk, se pare ca nu va dura mult timp pana la dezvaluirea designului final. Cu toate ca acesta a fost confirmat, Tesla ar trebui acum sa efectueze diverse modificari, inainte de a putea fi lansat pe piata. La randul sau, compania pregateste deja piesele pentru ultimele retusari.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>