Noul SUV Hyundai Ioniq 7 ar putea intra în cursă alături de BMW iX și Tesla Model X

Producătorul sud-coreean a publicat o serie de imagini oficiale cu noul concept Seven. SUV-ul cu zero emisii urmează să fie lansat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, luna aceasta, pe 17 noiembrie.

Hyundai susține că prin noul design, vehiculul „îndrăzneşte să se abată” de la conceptele tradiționale ale industriei. Modelul de ultimă generație se va alătura crossover-ului Ioniq 5 în noul sub-brand dedicat vehiculelor electrice. De asemenea, se așteaptă ca SUV-ul de dimensiuni mari să asigure succesul companiei pe piețele din SUA și China. 

Începând cu anul viitor, odată cu lansarea oficială, Seven va concura pe piața mașinilor electrice alături de rivalii BMW iX și Tesla Model X. La fel ca Ioniq 5, noul model va fi construit pe platforma avansată e-GMP a Hyundai Motor Group, cunoscută pentru flexibilitatea sa de a adopta o gamă largă de dimensiuni ale bateriei și configurații ale grupului de propulsie. Platforma, care dispune de o tehnologie de încărcare de 800 V, va sprijini o parte dintre mașinile lansate de Hyundai, Kia și Genesis. 

Din fotografiile oficiale publicate în mediul online, se poate observa o secțiune a părții frontale, dar puteți arunca o scurtă privire și la dotările din interior, care promit pasageriloro „experiență premium” la volan. Producătorul asiatic nu a dezvăluit încă lista cu detalii tehnice, însă bateria ar putea avea o capacitate de 100 kW și o autonomia de aproximativ 500 de kilometri.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>