Noul SUV Hyundai Alcazar se pregateste pentru debutul din luna aprilie

Potrivit Motor1.com, extinderea productiei de SUV-uri este o modalitate sigura de a creste vanzarile, avand in vedere ca oamenii renunta treptat la stilurile de caroserie traditionale, cum ar fi hatchback-urile si sedanele. 

In esenta, SUV-ul Hyundai Alcazar este o versiune Creta pe trei randuri care acum, micul crossover de a doua generatie, vandut pe pietele emergente, este pe cale sa dea nastere unui omolog mai spatios, cu optiunea intre sase sau sapte locuri. Noile imagini arata ca designul noului SUV nu se indeparteaza prea mult de modelul standard. 

Pentru a introduce cel de-al treilea rand, producatrul auto a extinsa partea din spate, unde se poate observa un adaos de sticla de dimensiuni generoase cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a permite mai multa lumina in cabina. Totodata, masina vine echipata cu stopurile de dimensiuni mai mari care prezinta acum un model de lumina in forma de C. 

Designul interior prezinta scaune individuale pe al doilea rand, separate de o cotiera centrala de o pereche de suporturi pentru pahare. Avand in vedere ca modelul Creta obisnuit avea o lungime de doar 4.300 mm si un ampatament de 2.610 mm, scaunele de pe ultimul rand arata destul de inghesuite, iar accesarea lor se poate face numai prin rabatarea scaunelor din mijloc. 

Sub capota, clientii vor dispune de o unitate aspirata natural de 1.5 litri care serveste drept motor de baza, evaluata la 113 CP si 144 Nm, alaturi de o versiune mai puternic de 1.4 litri care va produce 138 CP si 242 Nm. Este de mentionat ca modelul Creta este vandut pe piata din India cu un manual cu sase trepte, un CVT si un dublu ambreiaj cu sapte trepte. Nu se stie daca noul Alcazar vine cu aceste optiuni, insa vom afla in curand. SUV-ul de la Hyundai va fi dezvaluit pe 6 aprilie, chiar inainte de a fi pus in vanzare pe piata din India mai tarziu in acest an.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>