Noul SUV Compass cu trei randuri a fost testat in Suedia

La o prima vedere, vehiculul camuflat scoate in evidenta grila cu sapte bare din spatele capacelor. Totodata, se poate observa cu usurinta spatele intins al CUV-ului compact, care ascunde un al treilea rand de scaune. 

Cu siguranta, SUV-ul Compass vine cu multe alte modificari nedezvaluite inca. Designul exterior imita nuantele Jeepului Grand Cherokee, avand faruri LED in colturile fasciei frontale. Sub capota, modelul cu sapte locuri ar putea obtine un motor diesel de 2.0 litri turbo cu aproximativ 200 CP, printr-o transmisie automata cu noua trepte. Vehiculele cu tarctiune fata ar putea avea un turbocompresor mai mic de 1.3 litri, care produce 180 CP. Printre acestea, actuala Compass ofera 180 CP si o transmisie cu noua trepte, cu toate ca foloseste  un motor de 2.4 litri.

Compania nu a dezvaluit inca numele modelului compact pe trei randuri si nici piata pe care va fi introdus. Avand in vedere ca noile versiuni Jeep Grand Cherokee L si Grand Wagoneer urmeaza sa aiba debutul in 2021, noul model ar putea face fata rivalilor sai. Oricum ar fi, este de mentionat faptul ca o dezvaluire completa va avea loc in cursul acestui an.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>