Noul Subaru Outback primește un motor turbo, tehnologie de ultimă generație și actualizări de siguranță

Cea de-a șasea generație a modelului off-road va ateriza luna aceasta în Europa cu trei niveluri de finisare, începând cu prețul de 39.000 euro. Producătorul japonez a introdus sub capota noului model o versiune revizuită a motorului boxer cu patru cilindri aspirat natural de 2.4 litri al versiunii anterioare și este gata să producă cei 180 CP.

Noua generație se bazează pe cea mai recentă versiune a platformei Subaru, despre care firma susține că a fost optimizată pentru a face vehiculul cu 70% mai rigid în comparație cu modelele anterioare. În plus, Subaru 4×4 vine cu o gardă la sol mărită care promite o stabilitate liniară îmbunătățită.

Potrivit presei internaționale, ambele motoare vor fi alimentate printr-o cutie de viteze CVT care simulează opt trepte, reglată pentru a oferi o performanță similară cu cea a uneia convenționale. Modelul asiatic este oferit cu sistemul standard de tracțiune integrală Subaru, alături de altele actualizate pentru o siguranță sporită. Cu noile caracteristici de siguranță, modelul beneficiază de o conducere preconfigurate pentru zăpadă și noroi. 

Schimbările continuă și la interior, unde producătorul a introdus scaune impermeabile și un sistem de infotainment actualizat care oferă acum un ecran de 11.6 inci în stil tabletă. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>