Noul sedan cu zero emisii Mercedes-Benz EQE poate fi comandat și în România

În toamna anului trecut, producătorul german de automobile a lansat noul sedan electric EQE, gândit pentru a rivaliza cu Tesla Model S pe piața mașinilor EV. Sursele oficiale au anunțat că noul model poate fi comandat acum și în România, însă deocamdată, este disponibil doar în versiunea EQE 350+, care pornește de la 76.720 de euro.

Modelul prezintă o autonomie maximă de 639 kilometri, iar acumulatorul poate fi încărcat la stații rapide de până la 170 kW. EQE 350+ este alimentat de un singur motor electric, care dezvoltă 292 CP și un cuplu de 530 Nm cuplu. Ulterior, românii vor putea comanda și versiunile de performanță AMG EQE 43 4Matic și EQE 53 4Matic+.

În plus față de prețul inițial, pachetele exterioare Edition 1, Electric Art și AMG interior și exterior adaugă din start un adaos de 9.520, 655, 3.320, respectiv 5.200 de euro. Modelul standard vine echipat cu faruri LED, jante de 19 inci, tapițerie din stofă neagră, sistem de climatizare Thermatic, sistem multimedia MBUX, scaune față încălzire, volan îmbrăcat în piele, încărcător on-board AC (11 kW) și încărcător on-board DC. 

În ceea ce privește siguranța la volan și o dinamică de condus mai bună, clienții vor beneficia de sistemul activ la frânare și menținerea benzii de rulare, sistemul pentru limitarea vitezei, sistemul activ la parcare și cameră video pentru mersul cu spatele.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>