Noul Renault Megane E-Tech Electric se pregătește să intre în producție mai târziu în acest an

Producătorul francez a lansat o nouă serie de imagini cu viitorul Mégane E-Tech, primul SUV electric al companiei care urmează să fie pus în vânzare anul viitor. Producătorul a dezvăluit anul trecut o mașina cu un design îndrăzneț sub formă de concept, denumit Mégane eVision, dar o noua versiune E-Tech Electric va fi scoasă sub marca ce va cuprinde toate mașinile electrificate ale firmei. 

Mai mult, producătorul spune că versiunea de serie și prototipul Megane eVision sunt similare în proporție de 95%. Din imagini, se poate observa că vehiculul se deplasează pe roți de dimensiuni mai mari, iar în partea din spate, designul este completat de un nou logo în stil retro. În plus, fotografiile de la interior au surprins un ecran tactil central mare, montat vertical, alături de afișajul digital de ultimă generație.

Mégane E-Tech Electric a fost văzut anterior în fotografiile spion din timpul testelor modelului Volkswagen ID 4 pe drumurile publice și este primul vehicul de la Renault construit pe noua platformă CMF-EV a Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, care va fi folosită și în asamblarea viitorul SUV Nissan Ariya, potrivit unui articol publicat de Autocar.

Versiunea concept a inclus o baterie de 60kWh care oferă o autonomie de 450 de kilometri și un motor electric care transmite cei 215 CP către roțile din spate. Se pare că Mégane eVision va fi oferit cu baterii de dimensiuni diferite și cu un propulsor cu tracțiune integrală cu două motoare, la fel ca în cazul modelului Nissan Ariya. 

Mégane eVision va fi produs la uzina Renault din Franța, alături de hatchback-ul electric reinventat cu cinci uși pe compania l-a dezvăluit recent. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>