Noul Renault Express Van poate fi comandat si in Romania incepand cu suma de 12.950 de euro

Producatorul francez a lansat spre sfarsitul lunii trecute o noua gama de vehicule utilitare, printre care se numara si modelele Kangoo Van, Express Van si versiunea Trafic. Fabricat la uzina Renault din Tanger, Maroc, noul Express Van poate fi comandat si in Romania cu cele doua niveluri de echipare: Generic si Confort. 

Noul Express Van vine intr-o forma robsta si dinamica, datorita barei de protectie verticala si a grilei inalte. Fiind un vehicul potrivit pentru romanii care cauta un raport de calitate-pret, autoutilitara vine cu mai multe optiuni de culoare, astfel ca potentialii clienti pot alege din cele cinci nuante: Alb Glacier, Gri Urban, Negru Nacre, Gri Highland si Albastru Iron. De asemenea, vehiculul prezinta finisaje atractive si insertii cromate, completand la nivel vizual designul furgonetei. 

La interior, vehiculul este oferit cu trei niveluri de echipamente multimedia: Radio Connect R & Go, precum si sistemul multimedia Renault EASY LINK cu ecran tactil si conectare la smartphone. De asemenea, clientii pot beneficia de un incarcator cu trei prize USB si patru prize de 12V. 

Autoutilitara vine echipata cu o motorizare compusa dintr-un motor pe benzina de 1.3 litri TCe care produce 100 CP si un motor pe diesel de 1.5 litri Blue dCi, care degaja intre 75 si 95 CP. Indiferent de motorizarea pe care o alegeti, transmisia este una manuala cu sase trepte.

Cel mai accesibil Renault Express Van in Romania porneste de la suma de 12.950 de euro. Versiunea de baza vine dodata, printre altele, cu spoilere pe fata si pe spate, jante de 15 inci, tapiterie din material textil, pre-echipare Radio Entry Level, perete metalic despartitor si un sistem de incalzire. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>