Noul Range Rover Sport SVR Ultimate poate fi achiziționat la prețul de 144.860 euro

Producătorul auto a introdus o nouă ediție a celui mai rapid și mai puternic model pus în  vânzare. Range Rover Sport SVR vine cu o serie de opțiuni personalizate, dezvoltate de divizia de operațiuni speciale a firmei, pentru a diferenția noul model de versiunea standard. Astfel, SUV-ul de lux V8 supraalimentat de 542 CP al companiei primește tratamentul SV Bespoke. 

Range Rover Sport SVR Ultimate vine cu o serie de noi detalii stilistice, inclusiv inscripții pe capotă și portbagaj, capotă din fibră de carbon, jante din aliaj de 22 inci și etriere de frână. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de culori și combinații exclusive dezvoltate de echipa SV Bespoke. Toate modelele prezintă un acoperiș negru contrastant, capace de oglindă, grilă frontală și alte detalii. 

De asemenea, vor fi disponibile o serie de opțiuni de personalizare suplimentare. Noua ediție specială păstrează motorul V8 supraalimentat de 542 CP de la Range Rover Sport SVR, atingând o viteză maximă de 283 kmh. Clienții care doresc să intre în posesia noii generații trebuie să știe că prețul unui astfel de model începe de la 144.860 euro, sumă puțin mai ridicată față de versiunea standard a cărui preț pornea de la 111.870 euro.

Săptămâna trecută, fotografii spioni de la Autocar au reușită să surpindă o previzualizare asupra noii generații Sport SVR Ultimate. Conform acestora, modelul este oferit cu un sistem de evacuare cu patru ieșiri și un spoiler prominent, însă o revizuire subtilă a stilului va marca în mod evident noul vehicul. 

Sursă foto: tekdeeps.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>