Noul Range Rover Sport SVR se pregătește pentru lansarea oficială

Producătorul auto a introdus o nouă generație a celui mai rapid și mai puternic model din gama de vehicule. SUV-ul de lux oferă mai multe opțiuni de personalizare, dezvoltate în cadrul diviziei de operațiuni speciale a mărcii, pentru a diferenția noua ediție de mașina standard. 

Noul Range Rover Sport SVR prezintă o serie de specificații și detalii stilistice, inclusiv inscripții pe față și spate, orificii de aerisire din fibră de carbon, jante din aliaj de 22 inci și etriere de frână noi. Producătorul pun ela dispoziția clienșilor o paletă largă de culori și o gamă largă de combinații exclusive SV Bespoke.

Toate modelele vor avea un acoperiș negru contrastant, însă vin disponibile cu o serie de opțiuni suplimentare de personalizare. Sub capotă, ediția specială păstrează motorul V8 supraalimentat, astfel că noul Range Rover Sport SVR va produce 567 CP, atingând suta de kilometri în 4,3 secunde la o viteză maximă și o viteză maximă de 283 kmh. 

Comparativ cu modelul standard care pornește de la 118.774 de euro, prețurile ediției de performanță încep de la 144.394 de euro. Producătorul nu a anunțat o limită de producție pentru SUV-ul de lux, însă se așteaptă ca aceasta să fie printre ultimele adăugiri la gama actuală Range Rover, înainte de sosirea viitoarei generații, programată pentru debut în lunile următoare. 

Sursă foto: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>