Noul Range Rover hibrid plug-in din 2022 a fost surprins în teste

Cea de-a cincea generație a modelului Land Rover așteaptă să fie dezvăluită în următoarele luni, urmând să fie lansată oficial abia la începutul anului viitor. Însă pentru a ne face o idee despre cum arată noul model, spionii de la Autocar au capturat o serie de fotografii cu noul prototip, La fel ca actualul Range Rover P400e, se pare că versiunea PHEV va avea un design identic cu varianta pe combustie. 

În prezent, Jaguar Land Rover se confruntă cu obstacole semnificative de producție din cauza lipsei de semiconductori de la nivel mondial. Compania se așteaptă ca deficitul să aibă un impact maxim asupra activității sale între iulie și septembrie, anticipând o deficiență de 50% a numărului de mașini produse. 

Noul Range Rover va juca un rol vital în facilitarea recuperării lui Jaguar Land Rover din cauza pandemiei și a deficitului de cipuri, iar noua sa platformă MLA, care va continua să sprijine o serie de alte modele din gama Land Rover, va fi o piatră de temelie în demersurile companiei către electrificarea completă a portofoliului de mașini.

Hibridul plug-in va folosi cel mai probabil o versiune actualizată a modelelor P400e din prezent, care prezintă un turbo Ingenium de 2.0 litri și un motor electric de 141 CP, alături de o baterie de 17,1 kWh care oferă o autonomie de aproximativ 53 kilometri.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>