Noul prototip Range Rover Sport SVR a fost surprins în teste

Cea de-a treia generație Range Rover Sport este așteaptă să debuteze la nivel mondial în ultimele luni din 2022. Văzute pentru prima dată aici în pachetul SVR, frânele sale mari și evacuarea cu patru țevi sunt semnele care indică cea mai tare versiune a SUV-ului. Deși restul detaliilor nu ies neapărat în evidență, forma modelului Range Rover Sport adoptă o evoluție subtilă față de cea a modelului actual. 

În ceea ce privește designul exterior, farurile au fost ascunse sub panouri temporare, iar mânerele ușilor au renunțat la designul în relief. La fel ca noul Range Rover, care urmează să fie dezvăluit mai târziu în acest an, după mai multe teste de performanță din ultimele 12 luni, noua generație Range Rover Sport se va baza pe noua platformă MLA a Jaguar Land Rover, care acceptă tehnologia hibridă ușoară de 48V, precum și trenurile de propulsie hibride complet integrate. Mai mult, imaginile prototipurilor Range Rover sugerează că noile generații permit și direcția pe roata din spate. Cu toate acestea, încă nu se știe ce versiuni ale producătorului vor utiliza această caracteristică. 

Se așteaptă ca puterea să provină de la un V8 pe benzină, de 4.4 litri de la BMW care, în cea mai recentă competiție, modelul X5 M a dezvoltat 616 CP și un cuplu de 552 lb. Producătorul nu a dezvăluit încă interiorul noului Range Rover SVR, însă modificări pe care JLR le introduce, va ridica modelul la așteptările tuturor. Potrivit surselor, noul Range Rover Sport SVR va utiliza cel mai actual sistem de infotainment Pivi Pro, având un preț de pornire de șase cifre. 

Sursă foto: landroverlouisville.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>