Noul Porsche Panamera Turbo GT a fost surprins cu un design frontal mai agresiv

Spionii de la Motor1.com au suprins un nou prototip Panamera pe drumurile din Nürburgring și din sudul Europei. Se pare că acest model poartă o bară de protecție frontală revizuită și există, de asemenea, un nou orificiu de admisie, situat chiar deasupra plăcuței de înmatriculare. 

Având în vedere numărul prototipurilor surprinse în testele de verificare din ultimul timp, ne putem aștepta la cât mai multe surprize din partea producătorului. Potrivit zvonurilor, o persoană din interiorul companiei a confirmat că Porsche lucrează la o versiune Turbo GT pentru modelul Panamera și că ar putea fi fratele noului Cayenne Turbo GT care, printre specificațiile tehnice, este menționat un grup propulsor format dintr-un motor V8 de 4.0 litri, care produce 631 cai putere 849 Nm. 

Dacă zvonurile sunt corecte, noul model ar depăși îndeaproape cel mai recent Panamera Turbo S apărut. Supercarul prezintă sub capotă un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, dar care produce 620 CP, suficient pentru a atinge o viteză maximă de 96 de kilometri pe oră în doar 2,9 secunde. Nu se știe când va debuta noul Panamera, însă potrivit cantității reduse de camuflaj, putem spune că dezvoltarea este completă sau mai aproape de finalizare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>