Noul Porsche Cayman GT4 RS va avea debutul oficial în luna noiembrie

Producătorul german a dezvăluit o serie de imagini cu noul Cayman GT4 RS, parcurgând un tur al legendarului circuit Nurburgring Nordschleife, prototip care a trecut de faza finală a dezvoltării și care urmează să debuteze în cursul lunii viitoare. Tot atunci vom afla și performanțele coupe-ului din Stuttgart. 

Se știe de o bună perioadă de timp că Porsche pregătește o versiune nouă pentru Cayman. Iată că noul  GT4 RS, echipat cu scaun de curse și anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 R, a fost dezvăluit în timpul testelor de anduranță, finalizate de pilotul german, Jorg Bergmeister.

Andreas Preuninger, șeful liniei Porsche GT, a promis că noul model are „tot ceea ce caracterizează o versiune RS autentică: construcție ușoară, mai multă forță, mai multă putere, aerodinamică îmbunătățită și, desigur, un nivel mai ridicat de reacție”. Prototipul surprins în teste, este cu un pas mai aproape de lansarea oficială în contextul în care a trecut de faza finală a dezvoltării.

Porsche nu a dezvăluit încă lista cu specificații tehnice, însă ne putem da seama, atât imagini oficiale, cât și din fotografiile surprinse în timpul testelor, că mașina vine cu o serie de modificări la nivelul caroseriei. Pe bucla de 20.6 kilometri, coupe-ul german a obținut un timp de 7 secunde, depășind performanțele modelului 718 Cayman GT4 cu circa 23.6 secunde.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>