Noul Porsche Cayenne Turbo GT a fost dezvăluit

Producătorul de lux promite noi niveluri de performanță și dinamică la volanul noului Cayenne Turbo GT din 2021. Noua generație se  bazează pe modelul  Cayenne Coupé Turbo și este considerat cel mai puternic SUV ICE din gama Porsche.

Cayenne Turbo GT și-a dovedit deja performanța pe drumurile din Nürburgring, unde mașina a stabilit recent un nou record de tururi pentru SUV-urile de producție, cu un timp de 7 min și 38.9 sec. Potrivit unei analize publicate de Autocar, mașina este mai rapidă cu circa trei secunde decât Audi RS Q8 în timpul testelor de performanță din 2019. 

Mașina a fost concepută pentru a combina capacitatea de performanță directă a modelelor Turbo și GTS Cayenne. Supercarul se diferențiază vizual de frații săi printr-o serie de modificări de stil, toate acestea fiind descrise ca măsuri funcționale pentru o răcire mai eficientă a motorului și a frânei ca stabilitate și forță adăugată.

Pentru a face o comparație, motorul livrează 592 CP în RS Q8 și 641 CP în Lamborghini Urus. Rezervele crescute sunt trimise printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte refăcută, care include un nou software despre care se pretinde că scurtează timpii de răspuns. În prezent, noul Turbo GT poate fi comandat exclusiv în caroseria Coupé, cu prețuri începând de la 167.660 de euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>