Noul Porsche 911 GTS Targa va fi lansat in 2021

Inaintea dezvaluirii noului Porsche 911 GT3, fotografii spioni de la Autocar au surprins un prototip al modelului care va depasi gama standard 911: 911 GTS. La fel ca la generatia anterioara, versiunea 992 va avea trei turbocompresoare de 3.0 litri, insa puterea va creste usor peste 444 CP, reducand timpul pe o distanta de 1 kilometru la doar 3 secunde. Mai mult decat atat, noua varianta va fi dotat cu suspensii sport reduse si va beneficia de sistemul Active Suspension Management (PASM) de la Porsche. 

Generatia anteriora a fost marcata de estetica arcurilor largi din spate. Dar, din moment ce toate versiunile Porsche 992 GT3 s-au vandute in forma „widebody”, modelul se va distinge prin rotile cu blocare centrala, farurile fumurii si finisajul exterior de un negru contrastant, in conformitate cu versiunile GTS ale modelelor Macan si Panamera. 

Din fotografiile spion, se observa un prototip de testare cu anvelope iarna din divizia Targa, insa versiunile coupé si Cabriolet vor fi oferite in ambele moduri cu tractiune spate integrala. Cumparatorilor li se va pune la dispozitie, de asemenea, posibilitatea de a alege cutia de viteze manuala cu sapte trepte sau un PDK cu dublu ambreiaj in opt trepte.

Este posibil ca preturile sa inceapa de la aproximativ 95.000 de lire sterline, in conformitate cu masina din generatia anterioara, si sa ajunga la circa 110.000 de lire sterline pentru versiunile Targa si Cabriolet. 

Este de remarcat faptul ca tabloul de bord al prototipului pare sa aiba un design cu model de camuflaj. Nu este inca clar daca Porsche ascunde pur si simplu indicii de stil specifici diviziei GTS sau daca se pregateste sa introduca o cabina restilizata, ca parte a unui lifting pentru gama 911,  dezvaluita in noiembrie 2018 si de la care se  asteapta o actualizare pana la sfarsitutul anului 2021. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>