Noul Peugeot 308 din 2021 vine în 5 niveluri de finisareCea de-a treia generație Peugeot 308 primește o nouă identitate vizuală, un interior actualizat și de unități de propulsie mai puternice. Producătorul francez a confirmat deja cinci niveluri de finisare: Active Premium, Allure, Allure Premium, GT și GT Premium. 

Pachetul Active Premium va începe de la 28.000 de euro, cu jante din aliaj de 16 inci, garnituri spate negre, lumini LED față și spate și ștergătoare automate de parbriz. Un volan multifuncțional este standard la toate nivelurile de specificații, la fel și sistemul digital care aduce un afișaj de 10.0 inci, senzori de parcare spate și un confort sporit al scaunelor.

Pachetul Allure poate fi achiziționat la prețul de 30.120 de euro, sumă care include roți de 17 inci, navigare prin satelit și mai multe sisteme de asistență la parcare, iar pentru diferența de 1.040 de euro, garnitura Premium oferă funcții de asistență a șoferului, inclusiv control automat al vitezei de croazieră, tehnologia motorului stop-start și conectivitate wireless pentru smartphone. De asemenea, specificația hibrid plug-in poate fi selectată la specificațiile Allure care începe de la 39.500 de euro. 

Pachetul GT costă 33.377 de euro și oferă roți de 18 inci, faruri LED cu matrice completă, tehnologie de purificare a aerului din cabină și un volan încălzit, alături de Driver Sport Pack de la Peugeot. Mașina de vârf GT Premium începe de la 35.340 de euro și primește un sistem de sunet îmbunătățit, scaune mai sportive și Drive Assist Pack Plus, care adaugă tehnologie de asistență semi-autonomă pentru păstrarea benzii și asistență de parcare semi-autonomă de 360 ​​de grade. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>