Noul Opel Zafira Life Crosscamp este disponibil in doua versiuni

Odata cu apropierea noului sezon, compania pune la dispozitia clientilor noua camioneta Opel Zafira Life 2021. Aceasta este disponibila in doua versiuni: Crosscamp Lite care porneste de la 44.499 de euro in Germania si Crosscamp Flex care poate fi achizitionata incepand cu suma de 45.999 de euro.

Ambele versiuni includ, printre altele, o plita pe gaz, spatii pentru depozitarea si o lada frigorifica cu capacitate de 13 kilograme, ce poate fi instalata intre scaunele din fata. In plus, pentru familiile numeroase, pe langa cele doua paturi de 120×200 cm pozitionate sub plafonul extensibil, modelul face ca al doilea rand de scaune sa se transforme intr-un pat de 140×200 cm. 

Pasagerii se vor simti in siguranta, avand in vedere ca lista generoasa continua cu asistenta la mentinerea benzii de rulare, asistenta la pornirea in panta, alerta de coliziune frontala, asistentala franarea de urgenta, alerta de somnolenta, recunoasterea semnelor de circulatie si controlul de croaziera semi-adaptiv. 

Designul interior dispune de sistemul de infotainment cu integrare smartphone, control climatic cu doua zone, scaune fata incalzite si alte elemente standard. Acesta poate fi achizitionat si cu o configuratie de sapte locuri si, de asemenea, clientii pot opta pentru camera de marsalier cu vedere la 180 de grade, sistemul Park Pilot, sistemul de tractiune control de IntelliGrip, si afisajul OpelConnect. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>