Noul Opel Astra Wagon 2022, pregătit să iasă pe piața din Europa

În Europa există o gamă largă de modele compacte de dimensiuni medii care concurează pe segmentul B, printre care Skoda Fabia Combi și Lada Granta SW, însă Opel Astra oferă încă din 1992 un derivat pentru vagoane, pregătit să facă trecere către generația L.

Noul Opel Astra își păstrează eleganța de stil și vine într-un design mai simplist în comparație cu Peugeot 308 SW, pe care unii l-au criticat pentru aspectul său încărcat. Noua generație vine cu o capacitate de încărcare estimată la 422 de litri, mai mare decât cea oferită de vărul său francez. 

În ceea ce privește specificațiile designului exterior, noul model s-a aliniat la actualul design al mărcii. A fost adaptată partea frontală Opel Vizor, cu integrare Intelli-Lux LED. La interior, scaunele din față, ergonomice, au funcție de masaj și pot fi îmbrăcate în piele Nappa sau Alcantara. Un volan cu trei spițe a fost inclus, de asemenea, iar în locul ceasurilor de bord analog, a fost introdusă tehnologia Pure Panel care integrează două display-uri de 10 inci, unul pentru instrumentarul digital de bord și celălalt pentru sistemul multimedia.

Modelul va fi scos la vânzare luna viitoare în Germania, cu mai multe opțiuni de motorizare: hibrid, benzină și diesel, care dezvoltă puteri între 110 CP și 225 CP. Producătorul a promis, de asemenea, că va lansa și o versiune electrică în următorul an. Prețul vehiculului începe de la 22.500 de euro, un nivel identic cu generația anterioară, motiv pentru care ne putem aștepta să nu existe vreo intenție de repoziționare a modelului în raport cu concurența. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>