Noul Opel Astra Sports Tourer promite până la 225 CP și mai mult spațiu pentru bagaje

Producătorul german de automobile a lansat noul Astra Sports Tourer de clasă compactă care preia motorizările versiunii hatchback, inclusiv pe cele plug-in hybrid care dezvoltă până la 225 de cai putere. 

După dezvăluirea noii generații Astra din a doua jumătate a lunii iulie, a venit momentul ca germanii să prezinte primele imagini și informații oficiale despre noua versiune Astra Sports Tourer care, într-un mod deloc surprinzător, preia designul generației actuale atât la exterior cât și la interior. 

În ceea ce privește dimensiunile noului model, acesta măsoară o lungime de 4.642 milimetri, 1.860 mm în lățime, 1.480 de milimetri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul este de 2.732 milimetri. După cum era de așteptat, Astra Sports Tourer a preluat motorizările de pe modelul revizuit în vară, astfel că puteți opta pentru unitățile pe benzină și diesel sau puteți alege între propulsoarele plug-in hybrid.

Lista cu transmisii includ o manuală cu șapte trepte și o automată cu opt rapoarte, alături de puteri cuprinse între 110 CP ȘI 225 CP. În plus față de generația actuală, portbagajul noilor versiuni echipate cu motoare convenționale oferă un volum de încărcare între 608 și 1.634 de litri. Astfel că dacă optezi pentru o motorizare plug-in hybrid, spațiul de încărcare va fi ceva mai mic, cuprins între 548 și 1.574 de litri de bagaje, din cauza bateriilor voluminoase. 

Dacă alegeți noul Opel Astra Sports Tourer, echipat cu motor convențional, veți beneficia opțional de sistemul Intelli-Space pentru portbagaj, însoțit de sistemul de deschidere “fără mâini” a hayonului.

Sursă: opel.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>