Noul Nissan Note Aura Nismo a debutat cu noi actualizări la nivel vizual

În luna noiembrie a anului trecut, Nissan a introdus cea de-a treia generație Note, un supermini JDM de mărimea unui Volkswagen Polo echipat cu un propulsor hibrid și tracțiune integrală opțională pentru modelul electric. În iunie 2021, hatchback-ul subcompact a dat naștere unei variante Note Aura de dimensiuni mai mari, cu un exterior ușor modificat, informează Motor1.com. 

Odată cu luna august, noua versiune Nismo, completată în cea mai mare parte cu actualizări la nivel vizual, a primit o serie de accente roșii, jante din aliaj de 17 inci, anvelope Michelin Pilot Sport 4 și bare de protecție puțin mai agresive, precum și un spoiler de acoperiș gros pentru spate. La interior, Note Aura Nismo primește o pereche de scaune Recaro, înfășurate în țesătură și piele sintetică. 

Noul model este oferit exclusiv cu o configurare FWD, prin utilizarea unui motor pe benzină de 1.2 litri aspirat natural care servește ca generator pentru a alimenta un motor electric montat frontal și un  pachet de baterii litiu-ion. La fel ca modelul standard, Note Aura oferă 134 cai putere și un cuplu de 300 Nm. În plus, Nissan spune că modificările de stil aduc beneficii aerodinamice reale, iar mașina profită de îmbunătățirile de suspensie și de o caroserie mai rigidă pentru o manevrare mai eficientă.

Suesă foto: carsluxuryauto.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>