Noul Multivan de la Volkswagen vine cu un interior versatil si cu un plafon mai mare

Producatorul german se pregateste pentru debutul oficial al noului Volkswagen Transporter, in varianta Multivan, care a fost programat in luna iulie a acestui an. Pana atunci, Divizia de Vehicule Comerciale de la Volkswagen a publicat diverse materiale de tip teaser pentru a mai mai diminua asteptarea si pentru a oferi, totodata, cateva detalii despre interiorul furgonetei.

Constructorul auto nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noul Multivan, insa se pare ca va fi construit pe arhitectura cu tractiune fata MQB a Grupului Volkswagen. Totodata, compania a precizat ca va fi disponibil intr-o versiune hibrid plug-in, odata cu momentul lansarii pe piata. 

Se asteapta ca modelul hibrid plug-in sa aiba aceeasi configuratie similara cu cea de pe Golf GTE, unde un motor de 1.4 litri turbocompresor si unul electric functioneaza impreuna pentru a furniza cei 242 de cai putere. 

Noua generatie Multivan va renunta la cel de-al treilea rand de scaune, ceea ce inseamna ca va fi echipata doar cu scaune individuale care, dupa parerea nemtilor, pot fi manevrate cu o mai mare usurinta. Totodata, scaunele celui de-al doilea randi vor putea fi scoase pentru a face loc unei incarcaturi mai voluminoase.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>