Noul Mercedes-Benz EQE debutează cu 292 CP și 660 km autonomie

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială la Salonul Auto din Munchen, producătorul de lux a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul sedan electric EQE. În ceea ce privește specificațiile tehnice care au însoțit imaginile, conceptul a fost gândit ca rival pentru Tesla Model S, disponibil în versiunea cu 292 CP și 660 de kilometri autonomie. 

Mercedes-Benz EQE preia o parte din designul navei amiral EQS, inclusiv banda LED care unește stopurile și grila frontală neagră. Modelul măsoară 4.934 de milimetri în lungime și are un ampatament 3.1 metri, făcându-l ceva mai mic decât vehiculul electric EQS. În plus, pentru clienții care optează pentru specificația AMG Line, așa cum era de așteptat, producătorul oferă spoilere într-un design mai agresiv, jante de dimensiuni mai mari și scaune sport. 

Interiorul este oferit într-o tapițerie din piele sintetică, având scaune de masaj și ornamente din lemn. De asemenea, pe lângă sistemul de navigație cu realitate augmentată, cabina dispune și de sistemul MBUX Hyperscreen, oferit opțional, la fel ca suspensia pneumatică și direcția integrală.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, vehiculul electric promite 292 de CP și 660 de kilometri autonomie, însă deocamdată, producătorul de lux a dezvăluit informații strict despre versiunea a EQE 350 care este oferită cu un motor electric de 292 CP montat pe spate și un cuplu de 530 Nm, alături de bateria de 90.6 kWh. Potrivit acestuia, se pare că o versiune cu tracțiune integrală este pe drum, debutând ulterior pe piața din SUA și Europa. 

Sursă foto: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>