Noul Lexus NX poate fi achiziționat de la 52.200 de euro în România

Cea de-a doua generație Lexus NX poate fi comandată acum și în România. Prețurile pentru modelul nipon pornesc de la 52.245 de euro și, pe lângă versiunea hybrid, clienții pot opta și pentru versiunea plug-in hybrid. 

Producătorul auto a lansat la începutul verii cea de-a doua generație a modelului Lexus NX. Se pare că vehiculul se bazează pe o platformă nouă și pune la dispoziția clienților nu mai puțin de patru niveluri de echipare: Business, Executive, F Sport și Luxury. În ceea ce privește specificațiile tehnice, așa cum era de așteptat, gama de motorizări este compusă dintr-un agregat hybrid de 2.5 litri care dezvoltă 255 CP și un sistem plug-in hybrid. De asemenea, clienții pot opta între tracțiune față sau cea automată. 

Pe lângă un motor pe benzină de 2.5 litri, sistemul cu încărcare la priză integrează și o unitate electrică cu o capacitate de 18.1 kWh. Grupul propulsor dezvoltă un total de 309 CP și poate parcurge 63 de kilometri în modul 100% electric.  În România, prețul noului Lexus NX pornește de la 52.245 de euro, cu TVA inclus, însă momentan este disponibilă doar versiunea hybrid de 244 CP, cu tracțiune față și nivel de echipare Business. 

Designul exterior include faruri Bi-LED, lumini de zi și ceață LED, jante de 17 inci, iar la interior, clienții se pot bucura de un display central de 9.8 inci, de un instrumentar de bord cu ecran de 7 inci, un sistem navigatie și climatizare pe 2 zone. În plus, vehiculul este oferit cu sistemul de siguranță Cruise Control Adaptiv Inteligent, monitorizarea unghiului mort, frânare controlată, asistență pentru semnele rutiere și detectarea bicicliștilor. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>