Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition primește până la 360 CP

Constructorul britanic se pregătește pentru lansarea unei ediții speciale a modelului Land Rover Discovery, programată pentru anul 2023. Modelul de vârf al gamei este oferit cu jante de 22 de inci, etriere negre și un finisaj de diamant cu detalii Gloss Grey. În plus, designul exterior este completat de o grila cu inserții Bright Atlas, alături accesorii vopsite în culoarea Argintiu Hakuba. 

La interior, noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition se deosebește de modelul obișnuit printr-o serie de specificații standard. Ediția specială primește un sistem Head-up Display, volan încălzit, climatizare pe patru zone, compartiment răcit pentru băuturi și un al treilea rând de scaune cu funcție de încălzire și acționare electrică.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, modelul vine disponibil în două motorizări: un propulsor de 3.0 litri pe benzină care produce 360 CP și un agregat de 3.0 litri pe diesel care dezvoltă numai 300 CP, ambele fiind alăturate sistemului micro-hibrid de 48V. 

Ediția specială poate fi comandată la un preț de pornire estimat la 86.700 de euro în Marea Britanie, însă, deși oferă o experiență plăcută și sigură la volan, pierde teren în fața rivalilor săi BMW X5, Porsche Cayenne și Volvo XC90. 

Sursă: caranddriver.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>