Noul Land Rover Defender V8 prezinta imbunatatiri dinamice si un stil personalizat

Una dintre cele mai asteptate versiuni ale noului Land Rover Defender 4×4 aduce un nou design si prezinta o serie de actualizari pentru intreaga sa gama de modele. 

Motorul V8 AJ de 5.0 litri supraalimentat, utilizat de modelele axate pe performanta, printre care Range Rover Sport si Jaguar F-Type, este produs acum de JLR (Jaguar Land Rover) si produce 518 CP, clasandu-l ca cel mai puternic Defender care nu a ajuns inca la productia de serie. 

Pretul noului Defender porneste de la 98.505 lire sterline pentru versiunea mai mica si 101.150 lire sterline pentru versiunile 4×4. Noua gama de vehicule este marcata vizual prin evacuare cu patru iesiri, jantele de aliaj de 22 inci si etrierele de frana Xenon Blue. Pentru a diferentia si mai bine modelul V8 de restul gamei, Land Rover ofera trei optiuni de culoare: Santorini Black, Carpathian Grey si Yulong White, ultimele doua venind la pachet cu un acoperis negru Narvik. 

La interior, vehiculele primesc scaune din piele neagra, cu accente din piele de caprioara, bara de bord si tapiteria portierei din satin negru, volan cu piele de antilopa si schimbatoare in palete cromate. 

Pe langa introducerea noului model de performanta, Defender este dotat cu un ecran tactil de 11,4 inci pentru sistemul de infotainment Pivi Pro, avand o interfata cu 60% mai mare decat modelul standard. In plus, acesta mai beneficiaza de incarcarea telefonului fara fir si de amplificatorul de semnal.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>