Noul Kia Sportage din 2021 va fi dezvăluit pe 1 septembrie

Producătorul sud-coreean a previzualizat versiunea europeană a noului său SUV Sportage într-o serie de schițe cu câteva zile înainte de marele debut care va avea loc pe data de 1 septembrie. Noul Sportage, care ajunge la cea de-a cincea generație, va avea un design dedicat special pentru gusturile europene. 

Modelul va fi dezvoltat pe o nouă arhitectură, cu accent pe acționare și manevrabilitate, însă va fi similar cu versiunea destinată altor piețe globale, dezvăluită la începutul acestui an, informează Autocar. Din imagini se pot observa o nouă grilă frontală de dimensiuni mai mari cu faruri îndrăznețe și un spate reproiectat cu evacuări proeminente și un spoiler cu aspect sportiv. 

Noul model promite agilitate și performanță îmbunătățite care, spune producătorul, vor fi ideale pentru drumurile europene. La interior, Sportage va avea tehnologie actualizată și sisteme de alimentare îmbunătățite. „Designul său se bazează pe tema Îndrăzneț pentru natură și aduce un omagiu perfecțiunii și simplității naturii, conectându-se în același timp cu noua direcție de design a mărcii”, explică reprezentanții companiei. 

Noul Sportage va debuta pe 1 septembrie pe canalele oficiale ale companiei, însă o dezvăluire publică de mare amploare  urmează să aibă loc la Salonul Auto de la München. Restul detaliilor referitoare la preț și costuri vor fi anunțate la sfârșitul acestui an. Totodată, vânzările noului model european vor începe ceva mai târziu.

Sursă foto: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>