Noul Jeep Grand Cherokee plug-in hybrid vine cu 380 CP și 40 km autonomie electrică

Producătorul de automobile a dezvăluit primele informații, însoțite de o serie de imagini, despre cea de-a cincea generație Grand Cherokee, versiunea cu cinci locuri mult așteptată de americani. Noua generație vine disponibilă într-o versiune plug-in hybrid cu 380 CP și 40 de kilometri autonomie electrică. 

Designul interior a fost preluat de la Grand Cherokee L, versiunea cu ampatament lung și trei rânduri de scaune a modelului, anunțat la începutul acestui an. Vehiculul oferă un display de de 10.1 inci pentru instrumentarul de bord digital și sistemul multimedia, unul de 10.25 inci pentru pasagerul din dreapta și un Head-up Display de 10 inch opțional. În plus, călătorii de pe locurile din spate se vor bucura de un sistem multimedia cu Amazon Fire TV. 

Noua generație vine cu un volum interior de 4.094 litri și este disponibilă în 7 niveluri de echipare: Laredo, Altitude, Limited, Overland, Trailhawk, Summit și Summit Reserve. Sub capotă, gama de motorizări este formată dintr-o unitate V6 de 3.6 litri, care produce 298 de cai putere și un cuplu de 348 Nm, însă clienții pot opta și pentru versiunea capabilă să dezvolte 362 de cai putere și 528 Nm. 

Marea noutate vine, însă, odată cu lansarea noii versiuni plug-in hybrid Grand Cherokee 4xe, model disponibil în cinci niveluri de echipare: Limited, Trailhawk, Overland, Summit și Summit Reserve. Vehiculul este oferit cu un motor de 2.0 litri, alături de două propulsoare electrice și o baterie 17 kWh (400 V). Grupul dezvoltă un total de 380 de cai putere și un cuplu de 637 Nm. 

Noul model va debuta la finalul acestui an în Statele Unite, urmând ca primele exemplare să fie livrate în primele luni din 2022. Jeep Grand Cherokee plug-in hybrid promite o autonomie electrică de până la 40 de kilometri și vine cu trei moduri de rulare ale volanului: Hybrid, Electric și eSave.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>