Noul Hyundai Tucson Hibrid Plug-In este disponibil de la 39.990 de lire sterline

Introducerea unei noi optiuni de propulsie hibrid plug-in pentru noul Mk4 Hyundai Tucson a fcaut ca SUV-ul sa ofere „cea mai larga gama de trenuri de propulsie electrificate din clasa sa”, potrivit Autocar. 

SUV-ul dezvaluit la inceputul anului, chiar inainte de a se lansa pe piata auto, a beneficiat de modificari in intregime, fiind disponibil acum si cu motoare pe benzina si diesel hibrid, dar vine si cu un propulsor hibrid de 227 CP. 

Noul sistem hibrid plug-in se poate achizitiona la pretul de 39.990 lire sterline la nivel entry-level si cu 42.030 lire sterline la ultimul nivel. Acesta foloseste un motor pe benzina de 1.6 litri care produce 177 CP si un motor electric de 90 CP pentru iesiri combinate de 261 CP si 349 Nm, la fel ca in cazul noului Kia Sorento PHEV, identic din punct de vedere al dotarilor de sub capota. 

Totodata, vehiculul vine echipat cu un incarcator de bord de 7,2 kW si, cu toate ca Hyundai nu a confirmat inca timpul maxim pentru o incarcare completa, aceasta ar trebui sa dureze aproximativ doua ore daca este conectata la o cutie de perete de 7 kW. Pe langa aceasta exceptie, masina va corespunde alimentraii standard, atat in ​​interior, cat si in exterior.

Detaliile complete despre consum si despre emisiile de carbon certificate WLTP vor fi publicate la finalizarea procesului de omologare. De asemenea, clientii pot intra in posesia noului vehicul in saptamanile uramtoare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>