Noul Hyundai Kona N poate fi achiziționat de la de 41.468 de euro

Crossover-ul Kona a devenit al cincilea model din portofoliul companiei care a câștigat o variantă de performanță N-badged, după hatchback-urile i20, i30, i30 Fastback și Veloster. Lansarea noului vehicul face parte din planul de extindere al companiei cu privire la gama de modele N și N-line care urmărește ca până la finalul anului 2022 să introducă 18 modele noi. 

Potrivit presei britanice, Kona N poate fi comandat la prețul de 41.468 de euro, plasându-l între modelele Ford Puma ST și Volkswagen T-Roc R pe piața emergentă de crossovere de performanță. Mașina va fi disponibilă într-un singur finisaj, însă cumpărătorii pot opta pentru o nuanță de vopsea diferită, în schimbul unei sume suplimentare.  

În ceea ce privește specificațiile tehnice, vehiculul vine echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri cu patru cilindri turbo care alimentează 276 CP și un cuplu de 289 lb. Totodată, cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj în opt trepte a lui Hyundai, N DCT, promite o mai bună accelerație și o urcare mai rapidă datorită celor trei moduri despre care producătorul spune că „vor aduce cu siguranță un zâmbet pe fața șoferului”, informează Autocar.

Hyundai este de părere că noul plan de extindere a sub-mărcii N va aduce modele cu un design inspirat din gama motorsport în fiecare segment major de vehicule. „Never just drive” este noul slogan, citat drept „principiul director al electrificării viitoare a Hyundai N” de către vicepreședintele mărcii N, Till Wartenberg. 

Sursă foto: promotor.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>