Noul Hyundai Ioniq 7 a fost numit SUV-ul emblematic al brandului

Producătorul sud-coreean intenționează să devină un brand 100% electric la nivel mondial până în 2040. Potrivit surselor, în aproximativ cinci ani, întreaga producție Hyundai a va fi alimentată cu energie regenerabilă, iar ca parte a strategiei de electrificare a companiei,  marca va lansa zeci de vehicule cu zero emisii de carbon noi în următoarele două decenii. 

Printre aceste modele EV se numără Hyundai Ioniq 5 și Ioniq 6, anunțat pentru debut în cursul anului viitor, alături de SUV-ul emblematic Ioniq 7 despre care se spune că reprezintă ambițiile producătorului de a deveni o marcă pur electrică. În intenția companiei de a dezvolta tehnologii de producție cu zero emisii de carbon, oficialii au declarat că eforturile depuse până acum au propulsat Hyundai mai aproape de atingerea obiectivului principal. 

Producătorul nu a dezvăluit prea multe informații despre noul SUV complet electric al gamei de vârf Hyundai, însă de va deplasa cel mai probabil pe o versiune actualizată a platformei E-GMP. Totodată, vehiculul este așteptat cu trei rânduri de scaune și un acumulator masiv de 100 kWh. Sursele au informat, de asemenea, că puterea noului Ioniq 7 va fi furnizată de două propulsoare electrice, având o putere combinată de 308 cai putere (230 kilowați).

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>