Noul hatchback electric MG 4 2022 este pregătit să rivalizeze cu VW ID 3

MG a anunțat extinderea portofoliului de vehicule cu un nou model care urmează să aibă debutul oficial în al patrulea trimestru din acest an. Marca a oferit puține detalii despre noua mașină, iar videoclipul de previzualizare se bazează mai mult pe imaginea privitorilor. 

Producătorul susține, însă, că noul vehicul va fi unul complet electric, cu o lungime de 4300 mm. Pe baza acestor specificații și a indiciilor oferite în teaser, noul model va fi poziționat ca o alternativă la hatchback-urile electrice de familie, cum ar fi Volkswagen ID 3 și Kia e-Niro. 

Potrivit reprezentanților, noul vehicul va beneficia de un design radical, diferențiindu-se de modelele EV actuale: MG ZS EV și MG 5 EV. Din teaser se poate observa o bară luminoasă, noi modele de roți, oglinzi și panouri laterale puternic sculptate, care sugerează o facturare mai orientată spre design decât cea folosită de modelele MG, la momentul când marca a fost reînviată de compania chineză SAIC în 2007. 

Dimensiunea sa îl plasează perfect între actualul MG 3, care urmează să fie înlocuit în lunile următoare cu un supermini electric complet nou, și break-ul 5. Compania intenționează, de asemenea, să introducă o nouă familie de vehicule electrice destinate tinerilor sub specificația „Cyber”, versiune de producție a roadster-ului Cyberster. Este posibil ca cele 4 să facă parte din această lansare. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>