Noul Ford Tourneo Connect câștigă tracțiune integrală și tehnologie interioară actualizată

Producătorul american a dezvăluit o versiune actualizată a modelului Tourneo Connect, primind mai multe modificări de design și tehnologie digitală îmbunătățită. Vehiculul compact câștigă un exterior mai puternic și un aspect mai sportiv, fiind oferit într-un stil personalizat pentru fiecare dintre cele patru niveluri de echipare Ford Tourneo. 

Modelul își păstrează cele șapte locuri, cu opțiunea de ampatament scurt și lung. Trend, Titan, Active și Sport vor fi disponibile, la fel ca motorizările turbo pe benzină Ecoboost de 1.5 litri Ford și motoarele diesel Ecoblue de 2.0 litri, care dezvoltă o putere de la 102 la 122 CP. 

„Designul îmbunătățit, versatilitatea cu șapte locuri, noua tracțiune integrală și caracteristicile sale de conectivitate oferă o combinație câștigătoare pentru clienții noștri”, a declarat Hans Schep, directorul general al Ford Pro Europe. 

Nivelul de echipare Active vine cu cele mai semnificative modificări ale designului, modelul primind jante din aliaj de 17 inci în două tonuri, o grilă cu fagure, o plăcuță cu efect metalic, bare de protecție și praguri. În plus, clienții pot comanda vehiculul în nuanța Boundless Blue, o culoare de vopsea unică la lansare. 

În ceea ce privește specificațiile interioare, vehiculul primește un ecran tactil de infotainment de 8.25 inci și vine cu opțiunea de upgrade la un afișaj mai mare de 10 inci, oferit standard în Titan, Sport și Active. Versiunile sport câștigă, de asemenea, un ecran digital de 10.25 inci, cu posibilitatea de conectare la aplicația FordPass pe dispozitive mobile pentru a afișa informații despre vehicul. 

Toate modelele primesc 19 tehnologii de asistență pentru șofer, inclusiv sistemul de asistență împotriva coliziunilor, asistență pentru păstrarea benzii, alertă de conștientizare a șoferului, control al vitezei de croazieră, asistență la pornirea dealului și senzori de parcare față și spate. În plus, producătorul oferă opțional un pachet de parcare Premium și un pachet de asistare la remorcare. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>